Mäesuusatajad ja lumelaudurid panid hooajale punkti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
M Open 18+ klassi hooaja parimad mäesuusatajad: 2. koha saanud Marko Eiche (vasakult), esikohale tulnud Ando Tuul ja 3. koha saanud Timo Õun.
M Open 18+ klassi hooaja parimad mäesuusatajad: 2. koha saanud Marko Eiche (vasakult), esikohale tulnud Ando Tuul ja 3. koha saanud Timo Õun. Foto: Võrumaa spordiliit

Mäesuusatajad ja lumelaudurid kogunesid hiljuti Kütioru keskusesse Võrumaa mäeslaalomi­sarja neljanda hooaja viimasele etapile. Kuigi olud olid kevadised, oli osalejatest mõnus seltskond koos ning lund nauditi täiel rinnal. Seda enam, et tegemist oli ka keskuse hooaja viimase päevaga.

Viis etappi pakkus elamusi kokku 70 suusatajale ja lumelaudurile, kellest 13 ei puudunud üheltki etapilt. Sari käis läbi peaaegu kõik Kütioru keskuse nõlvad ning viimasel etapil kasutati koguni kahte neist korraga, kui rada oli kombineeritud viienda ja kuuenda nõlva peale kokku.

Hakkama said nii mudilased kui ka vanemas eas lumesõbrad. Uusi sarjaga liitujaid kogunes ka nende hulgast, kes parasjagu niisama Kütiorgu lumerõõme nautima olid tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles