Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Metsafirma toetab Otepää valla raamatukogusid

Copy
Allkirjad koostöölepingule andsid Otepää abivallavanem Andres Arike (vasakult), Metsatervenduse OÜ metsaülem Anti Rallmann ja Otepää raamatukogu juht Kaido Mägi.
Allkirjad koostöölepingule andsid Otepää abivallavanem Andres Arike (vasakult), Metsatervenduse OÜ metsaülem Anti Rallmann ja Otepää raamatukogu juht Kaido Mägi. Foto: Otepää vallavalitsus

Metsade ja põldude majandamisega tegelev ettevõte Metsatervenduse OÜ on otsustanud Sangaste, Keeni ja Kuigatsi haruraamatukogu toetada 500 euroga aastas, et nad saaksid soetada endale vajalikku inventari.

Mainitud firma, Otepää vallavalitsuse ja Otepää raamatukogu vahel sõlmiti vastav koostööleping 20. märtsil Sangaste haruraamatukogus. Lisaks tõi lahke rahastaja raamatukogudele metsandusalast kirjandust.

«Raamatukogud on tihti küla ja kogukonna ainsad ühiskondlikud ruumid, kus inimesed saavad kokku tulla ja oma asju ajada, seetõttu on äärmisel oluline, et külaraamatukogud säiliksid,» sõnas Metsatervenduse OÜ metsaülem Anti Rallmann. «Meie ettevõte tegutseb küll peamiselt Valga vallas, aga osaliselt ulatume ka Keeni, Sangaste ja Kuigatsi piirkonda, sellest siis ka raamatukogude valik. Lugev inimene on tark inimene, meie rahvaraamatukogude ajalugu näitab seda. Peame seda armastust nii kirjasõna kui ka kultuuri vastu laiemalt hoidma,» lisas Rallmann.

Tagasi üles