Kevadilmad muutsid Valga suvilarajooni teed mülkaks (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga Tambre linnaosa elanikud Jelena Bogdanova ja Kaspar Kull on talvel ja kevadel raskesti läbitava teega hädas olnud. Õnneks viis vallavalitsus äsja nende kodutänavale killustikku. Hiljutist olukorda reedab aga muda, mis veel eilegi tee ääres nähtav oli.
Valga Tambre linnaosa elanikud Jelena Bogdanova ja Kaspar Kull on talvel ja kevadel raskesti läbitava teega hädas olnud. Õnneks viis vallavalitsus äsja nende kodutänavale killustikku. Hiljutist olukorda reedab aga muda, mis veel eilegi tee ääres nähtav oli. Foto: Tiit Loim

Valgas Tambre suvilarajoonis muutsid kevadeilmad teed kohati sõiduautole pea läbitamatuks, vaatamata korduvatele pöördumistele ei saadud sealse elaniku sõnul tuge ka vallavalitsuselt. Päev pärast ajakirjaniku pöördumist kattis vallavalitsus porise tee siiski killustikuga.

Jelena Bogdanova elab Tambres Umb tänaval aasta läbi, seetõttu puudutab teede olukord teda ka suvevälisel ajal. «See olukord oli talvest saati halb. Kui linnas olid teed juba lumest puhtaks sulanud, siis Tambres oli kümnesentimeetrine jääkiht teedel. Seoses sellega tekkisid ka jäised augud,» kirjeldas Bogdanova olukorda.

«Talvel ei lükatud siin lund õigel ajal, kolm päeva pärast lumesadu alles tuldi, kui teed olid täitsa kinni sõidetud. Jää sulas siis pool kevadet, siiani on teed niisked ja augulised, nii et ma oma madala autoga ei pääsenud kuskilt läbi. Mulle tullakse kogu aeg järele džiipidega, et mind linna vedada,» kurtis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles