Õpilane lasi kaasõpilasele pipragaasi näkku (1)

Maarius Suviste
, reporter
Uuendatud 16. aprill 2024, 14:36
Copy
Pipragaas. Foto on illustratiivne.
Pipragaas. Foto on illustratiivne. Foto: Erik Prozes

Põlvamaal asuva Krootuse põhikooli 5. klassi õpilane lasi esmaspäeva hommikul kaasõpilasele pipragaasi näkku. Kannatanu viidi haiglasse ning sellest teavitati ka politseid.

Politsei on juhtumist teadlik ning selle täpsemad asjaolud ning konflikti tagamaad on välja selgitamisel, ütles Kagu jaoskonna piirkonnapolitseinik Veronika Kadastik.

«Ajahetkeks, mil info juhtunust politseinikeni jõudis, oli koolipersonal ise olukorra juba stabiliseerinud. Üks lastest saadeti vanemaga koju ning teine pöördus ühes klassijuhatajaga tervisekontrolliks haiglasse,» sõnas politseinik. Ta lisas, et koolimaja ja klassiruumid tuulutati ning õppetöö võis peale seda jätkuda.

Edasi tegeleb politsei teatel mõlema osapoole ning nende peredega piirkonnapolitseinik, saamaks aru, miks noorte erimeelsus sellise pöörde võttis ning ühel lapsel koolimajas pipragaas kaasas oli. «Praeguseks on politsei asjaolude välja selgitamiseks suhelnud lähemalt kooli personaliga ning kool omakorda ka konkreetsesse vahejuhtumisse sattunud laste vanematega,» lausus Veronika Kadastik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles