Lõuna-Eesti Postimehe lugusid saab ka kuulata

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kõikide veebis olevate lugude juures on noolemärk koos kirjaga «Kuula», millel klikates saab robotil lasta endale lugu ette lugeda.

 
Kõikide veebis olevate lugude juures on noolemärk koos kirjaga «Kuula», millel klikates saab robotil lasta endale lugu ette lugeda.  Foto: Kuvatõmmis

Paljud lugejad ehk ei ole märganudki, et kõiki Lõuna-Eesti Postimehe lugusid saab ka kuulata. Kõikide veebis olevate lugude juures on noolemärk koos kirjaga «Kuula», millel klikates saab robotil lasta endale artiklit ette lugeda. Nüüd on kuulatava teksti kvaliteet veelgi parem kui aasta alguses.

Artiklit on väga mugav kuulata, eriti kui kasutada kõrvaklappe, samal ajal arvuti- või telefoniekraanist silmi puhates. Näiteks on väga mugav neid kuulata ka jalutades. Nii saab olla liikumises, kasutada aega mitmekülgselt ja samas olla kursis kodukoha uudistega.

Seega on meie digitellijatel mitmekülgsed võimalused sisule ligi pääseda – aadressil lounapostimees.ee saab vaadata nii videolugusid ja pildigaleriisid kui ka lugeda (või kuulata) lugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles