Valka endine linnapea meenutab huumorikogumikus, kuidas linn jagati kaheks (5)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Humoorikas netikommentaatorite raamat räägib muuhulgas lätlastest, kes meenutavad pahameelega Eesti armee poolt Vabadussõja ajal tehtud rekvireerimisi ja linna kaheks jagamist.
Humoorikas netikommentaatorite raamat räägib muuhulgas lätlastest, kes meenutavad pahameelega Eesti armee poolt Vabadussõja ajal tehtud rekvireerimisi ja linna kaheks jagamist. Foto: Tomi Saluveer / ChatGPT4

Valka endine linnapea Vents Armands Krauklis kirjutab hiljuti ilmunud humoorikas netikommentaatorite raamatus läti talunikest, kes meenutavad pahameelega Eesti armee poolt Vabadussõja ajal tehtud rekvireerimisi ja linna kaheks jagamise tagajärgi.

Anonüümsete läti võrgukommentaatorite kirjutistest Eesti kohta on koostatud raamat «Läti netikommide assortii», mis annab eestlastele humoorika võimaluse näha end läbi lätlaste omapärase pilgu.

«Küllap tuleb paljudele üllatusena, kui kõrgelt Lätis Eestit hinnatakse ja kui palju seal eestlaste tegemistest räägitakse,» ütles raamatu koostaja ja kommentaaride tõlkija Madis Must. «Isegi sealsete uudisteportaalide võrgukommentaatoritel jagub Eesti kohta valdavalt positiivseid tähelepanekuid.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles