Mai teisel nädalavahetusel leiab Peipsi-äärsel Sibulateel aset kalapuhvetite päev. Paarkümmend koduõue avab 11. mail väravad, et kostitada külalisi kohaliku kala, kontsertide ja õpitubadega. Menüüst leiab nii tindi- kui voblasuppi, suitsukala, kalapelmeene, koha, ahvenat ja kalakotlette. Põnevamatest magustoitudest jõuab lauale sibulajäätis.
Tellijale
Sibulateel täituvad õued peagi kalapuhvetite ja muusikaga
Ürituse vedaja Liis Lainemäe sõnul on kasvas kalapuhvetite päev välja 2016. aastast sügiseti toimuva Sibulatee puhvetite päevast. «Saime tagasisidest aru, et menüüst otsitakse rohkem kalatoite ja kevadine püügihooaeg pakub selleks rikkalikumat võimalust,» rääkis MTÜ Sibulatee juhatuse esindaja Liis Lainemäe. «Osalemise tingimus on, et üks põhiroog oleks kohalikus kalast.»