Jõuline ja toitev mulgipuder jätkab UNESCOsse pürgimist

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Anu Raud (vasakul) ja Ave Grenberg eelmisel nädalal Tõrvas peetud Mulgimaa maitsete aasta lõpupeol.
Anu Raud (vasakul) ja Ave Grenberg eelmisel nädalal Tõrvas peetud Mulgimaa maitsete aasta lõpupeol. Foto: Maarius Suviste

Nagu Tõrvas peetud Mulgimaa maitsete aasta lõpupeol selgus, jätkab mulgipuder teekonda UNESCO vaimse kultuuripärandi esindusnimekirja saamiseks.

«Mul on hea meel, et nii palju inimesi on kohale tulnud – järelikult Mulgi toit läheb inimestele korda,» ütles Heimtali muuseumi asutaja ja tekstiilikunstnik Anu Raud eelmisel nädalavahetusel peetud peol. Seal pidas ta loengu Mulgi toidu tähtsusest Eesti kultuuris.

Toit, mis ühendab perekondi

Tagasi üles