Kutsevõistlustel selgub Eesti parim tegevusjuhendaja

LEPM
Copy
Tegevusjuhendaja valdkonna kutsevõistluse korraldajateks on Tallinna tervishoiu kõrgkool, Tartu tervishoiu kõrgkool, Järvamaa kutsehariduskeskus, Valgamaa kutseõppekeskus (pildil), Pärnumaa kutsehariduskeskus ja Kuressaare ametikool.
Tegevusjuhendaja valdkonna kutsevõistluse korraldajateks on Tallinna tervishoiu kõrgkool, Tartu tervishoiu kõrgkool, Järvamaa kutsehariduskeskus, Valgamaa kutseõppekeskus (pildil), Pärnumaa kutsehariduskeskus ja Kuressaare ametikool. Foto: Arvo Meeks

Tallinna tervishoiu kõrgkoolis selgitatakse 10. mail kutsevõistlusel välja Eesti parim tegevusjuhendajaks õppija.

"Kui kutsemeistrivõistlus noor meister on mõeldud noortele kuni 26 aastat, siis tegevusjuhendajaks õppijate keskmine vanus on enam kui 40. Just sellest tulenevalt oleme koolidega, kus õpetatakse tegevusjuhendajaid, arutanud ja loonud võimaluse teha midagi koos neile õppijatele, kes võistlusele noor meister ei kvalifitseeru," selgitas tegevusjuhendaja kutsevõistluse peakorraldaja Birgit Nicolau Costa.

"Me ei pane tegevusjuhendaja kutsevõistlusel osalejaid pingeritta, kolm kõige täpsemalt hindamiskriteeriume järginud saavad tunnustatud, aga kõige olulisem on ikkagi see, et igasugune mõõduvõtt ja teiste koolide õpilastega suhtlemine on silmaringi laiendav ning arendav," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles