Valga noored sumotorid võitsid kolm medalit, võrukad kaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Uuendatud 2. mai 2024, 11:54
Copy
Valga klubi SK 1Piir esindus koos klubi treeneri ja eestvedaja Evo Saare ning kunagise tippsumotori Barutoga
Valga klubi SK 1Piir esindus koos klubi treeneri ja eestvedaja Evo Saare ning kunagise tippsumotori Barutoga Foto: Anastasya Kikkas/Sk 1Piir

Rakveres aset leidnud Eesti U12 ja U15 meistrivõistlustel sumos võistlesid ka noored lõunaeestlased. Valga spordiklubi 1Piir esindajad võitsid kolm medalit. Neist kaks võideti nooremate ja üks vanemate võistlejate arvestuses.

Säravaima saavutusega sai hakkama Selena Kikkas, kes U12 vanuseklassis kuni 30-kilogrammiste tüdrukute seas hõbemedali võitis. Medalita ei jäänud ka sama vanuseklassi poisid. Kaalukategoorias -35 kilogrammi võitis Gabriel Reiljan kolmanda koha. Esikuuikusse mahtus selles vanuseklassis klubi esindajatest veel Brandon Gregor Medvedski, kes tuli viiendaks nii kaalukategoorias +60 kg kui ka absoluutkaalus.

Vanuseklassis U15 tõi Valga klubile medali absoluutkaalus end pronksile maadelnud Keit Kruusamägi. Kaalukategoorias +85 kg oli ta viies. Samuti teenisid viienda koha kaalukategoorias -45 kg võistelnud Sander Visnapuu ja Deniel Kond kategoorias -67 kg.

Valga sportlastest sai U12 vanuserühmas -45 kilogrammi kaalukategoorias viienda koha Jan Jasper Solbaja, U12 absoluutkategoorias tuli ta seitsmendaks.

Hästi läks ka Võru spordikooli esindajatel. Gleb Galat tuli Eesti meistriks, Keven Pent võitis hõbemedali. Helena Saks saavutas aga 4. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles