Räpina koolitüdruk võitis rahvusvahelisel laulukonkursil esikoha

Mati Määrits
, reporter
Copy
Viimase poole aasta jooksul on Arhanna osalenud mitme lauluvideo salvestusel, mida saab vaadata nii Youtube´is kui Instagramis.
Viimase poole aasta jooksul on Arhanna osalenud mitme lauluvideo salvestusel, mida saab vaadata nii Youtube´is kui Instagramis. Foto: Erakogu

Prantsusmaal noorte Eurovisioonil Eestit esindanud Räpina koolitüdruk Arhanna pälvis rahvusvahelisel konkursil Odin 2024 esikoha maksimumpunktisummaga.

Arhanna (täisnimega Arhanna Sandra Arbma) ema Anne Arbma edastusel osales tütar 10-14-aastaste vanuserühmas ühe oma lemmiklauluga «Bridges» (Alika Milova; Wouter Hardy). 100 punkti vääriliseks hindas ta esituse rahvusvaheline žürii, kuhu kuulusid Austria, Läti, Prantsusmaa, USA, Bolivia, Belgia, Iirimaa, Poola, Saksamaa ja Tai esindajad. Samal võistlusel saavutas Arhanna esikoha ka eelmisel aastal, kuid toona jäi 100 punktist siiski veidi puudu.

Kategooriates keel- ja klahvpillid, laul, helilooming ja kammermuusika jõudsid esikolmikusse 20 riigi esindajad: USAst, Taanist, Poolast, Itaaliast, Prantsusmaalt, Singapurist, Hiinast, Taist, Jaapanist, Lõuna-Koreast, Indiast, Indoneesiast, Türgist, Armeeniast, Rumeeniast, Sloveeniast, Montenegrost, Filipiinidelt, Mehhikost ja Eestist. Mõnes üksikus vanuserühmas ja kategoorias kolmandat, teist või hoopis esimest kohta välja ei antudki, sest kohad jaotati vastavalt saadud punktisummale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles