Lähipäevade ilm jääb jahedapoolseks

BNS
Copy
Õiteilu Põlvamaal, 5. mai õhtul.
Õiteilu Põlvamaal, 5. mai õhtul. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kõrgrõhkkondade mõjuväljast hoolimata ei kerki lähipäevade õhusoojamaksimumid reeglina üle kümne kraadi ja paiguti võib esineda ka kerget öökülma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13, saartel öö hakul kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul tuleb kohati kuni 6 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma ja sekka tulla ka lörtsi. Puhub valdavalt põhjakaare-, pärastlõunal põhjarannikul läänekaaretuul 4–10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5–10 kraadi.

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Ida- ja Põhja-Eestis sajab kohati vihma, lörtsi ja lund. Puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 4–10, puhanguti kuni 14 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel kirdesse ja itta. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt põhjakaare-, saartel idakaaretuul 4–10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 4–9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles