Tõnu Kürsa: Valga politsei pöörab aprillis tähelepanu liikluse rahustamisele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kürsa
Tõnu Kürsa Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga politseijuht Tõnu Kürsa pani kihutajatele, jalgratturitele ja mopeedijuhtidele südamele, et aprillis pöörab Valga politsei suuremat tähelepanu liikluse rahustamisele ning lubatud piirkiirusest kinnipidamise kontrollimisele.

«Ilmad on muutunud soojemaks ja teeolud paremaks ning see on toonud teedele-tänavatele sõidukijuhte, kes armastavad kihutada,» põhjendas Kürsa ja lisas, et juhid peaksid politsei suurenenud tähelepanuga ses osas arvestama.

Samas tõi politsejuht välja, et järjest rohkem tuleb tänavatele ka jalgrattureid ja mopeediga sõitjaid. «Paraku võib hommikuti päris sageli näha, et kooli sõitvatel noortel jalgratturitel puuduvad kaitsekiivrid, aga need on liiklusseaduse kohaselt kõigile alla 16aastastele juhtidele kohustuslikud. Lastevanemad peaksid sellele tähelepanu pöörama,» toonitas Kürsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles