Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Fotod Volinikud umbusaldavad Valga vallavanemat ja volikogu esimeest (1)

Osa Valga vallavolikogu liikmeid esitas kolmapäevasel istungil umbusaldusavalduse vallavanem Monika Rogenbaumile (Valimisliit)  ja volikogu esimehele Lauri Drubinšile (Reformierakond).

«Omavalitsuse tegevuse mõõdikuks on haldussuutlikkus, avaliku teenuse kvaliteet ja kättesaadavus. Tänase Valga valla võimukoalitsiooni tegevus lähtub isiklikest ja poliitilistest ambitsioonidest. Paljud otsused on tehtud poliitilistel kaalutlustel võimu kindlustamiseks. Vallavõimu iseloomustab juhtimisvõimetus, mille tulemusena on kahjustunud ka Valga maine,» põhjendas umbusalduse esitamist vallavolikogu liige Ester Karuse, kes volikogus on Keskerakonna fraktsioonis. 

Umbusalduse on allkirjastanud kaheksa volikogu liiget. Nendeks on opositsioonis oleva Keskerakonna fraktsiooni liikmed Ester Karuse, Anastasya Kikkas, Alar Nääme, Julia Belova, Valentina Melehhova ja Oleg Vahrin, lisaks saadikud Rein Randver ja Andres Illak. «Toetada soovis ka Ants Tiisler (Keskerakonna fraktsioon), aga tehnilistel põhjustel ei saanud ta oma allkirja anda,» sõnas Karuse.

Märksõnad

Tagasi üles