Eestlased ja soomlased hakkavad koos Guinnessi rekordit püüdma

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eestlastele ja soomlastele meeldib saunas käia.
Eestlastele ja soomlastele meeldib saunas käia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Juuni algul rahvusvahelisel saunapäeval püüavad eestlased ja soomlased püstitada koos maailmarekordi, tehes enim fotosid saunas viibivatest inimestest ja postitades need tunni jooksul Facebooki lehele.

«Armastus saunatamise vastu ühendab läbi ajaloo meie inimesi ja kaht riiki. Ootame rahvusvahelisel saunapäeval saunalavadele tuhandeid inimesi, et saaksime rekordi püstitatud. Nii saame oma saunatamisrõõmu ja kultuuripärandi olulist osa tutvustada kogu maailmas,» selgitas Visit Estonia juht Anneli Lepp.

«Heaolu-turism on üks kiiremini kasvavaid turismiliike maailmas, mis ühendab reisimise tervislike tegevustega. Ka Eesti soovib sellest trendist osa saada: rekordi kaudu toome tähelepanu meie regiooni unikaalsele saunakultuurile. Saunas saab käia igal ajal ja ükskõik millise ilmaga. Toome sauna maailmakaardile ning meelitame Eestisse rohkem terviseturiste,» lisas Lepp.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles