Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

SUUR TUNNUSTUS Lüllemäe restoran pälvis Michelini rohelise tärni (1)

Copy
2024. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad võtsid teisipäeval Arvo Pärdi keskuses toimunud auhinnagalal vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid. Pildil restorani Kolm Sõsarat juhid: Kadri Vissel (vasakul), Kerti Vissel ja Triin Rätsep.
2024. aasta Michelini giidi pääsenud restoranide peakokad võtsid teisipäeval Arvo Pärdi keskuses toimunud auhinnagalal vastu Michelini perre kuulumist tähistavad plaadid. Pildil restorani Kolm Sõsarat juhid: Kadri Vissel (vasakul), Kerti Vissel ja Triin Rätsep. Foto: Rauno Liivand

Valgamaal Lüllemäel asuv restoran Kolm Sõsarat sai suure tunnustuse osaliseks, pälvides Michelini rohelise tärni.

«Meil on tohutu suur rõõm jagada meid pisarateni liigutavat uudist. Michelin on meid tunnustanud rohelise tärniga,» teatas restoran Kolm Sõsarat sotsiaalmeedias.

«Meil on hea meel tervitada Eesti Michelini giidi valikus nelja uut restorani. Igaüks neist väärib kohta omal moel ja lisab valikusse mitmekesisust,» ütles Michelini giidide rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec. «Kuid esile tõuseb Lüllemäel asuv restoran Kolm Sõsarat, mis on saanud Michelini rohelise tärni oma kõrgetasemeliste jätkusuutlikkuse näitajate eest. Kolm Sõsarat rikastab valikut mitte ainult oma auväärsete tavade tõttu, vaid ka tänu oma kirglikele omanikele, kes pakuvad oma tegemistes palju soojust ja pühendumust. Tõeliselt eriline koht.»

Tagasi üles