Maagümnaasium asus välireklaamiga painavat müüti murdma

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Vastseliina gümnaasiumi hoolekogu esimehe Taavi Tuvikese sõnul tuleb maagümnaasiumidel võidelda mitme müüdiga, kuid peamine neist on arvamus, et need pannakse varsti kõik kinni.
Vastseliina gümnaasiumi hoolekogu esimehe Taavi Tuvikese sõnul tuleb maagümnaasiumidel võidelda mitme müüdiga, kuid peamine neist on arvamus, et need pannakse varsti kõik kinni. Foto: Arved Breidaks

Vastseliinas töötav Võrumaa väikseim gümnaasium pani Võrru üles uusi õpilasi kooli meelitava välireklaami, et selle abil võidelda pea kohal kõlkuva kärpekirvega, mis ähvardab Vastseliina gümnaasiumist vaid põhikooli alles jätta.

«Küla tuleb linna. Kui Muhamed ei tule mäe juurde, tuleb mägi Muhamedi juurde,» ütles teisipäeva ennelõunal Vabaduse väljakule Vastseliina gümnaasiumi välireklaami paika sättinud kooli hoolekogu esimees Taavi Tuvike. «Paraku linnas inimesed ei teadvusta, et on alternatiivseid võimalusi riigigümnaasiumile. Väikestes maakoolides on hubasem keskkond, väiksem klassikollektiiv on lapsele palju sobilikum kui suur linnakool,» lisas ta.

Lisaks kesklinna seatud suuremõõtmelisele välireklaamile viis Tuvike väiksemad plakatid ka Võru linna ja valla ning Rõuge valla koolidesse, kust võiks kõige tõenäolisemalt tulevasi gümnasiste Vastseliina leida.

Tagasi üles