GALERII Paljud käisid valimas koos lastega

Mati Määrits
, reporter
Uuendatud 9. juuni 2024, 17:01
Copy

Vastse-Kuuste kultuurimajas asuvas Põlva valla 5. valimisjaoskonnas andis pühapäeva hommikul esimest pabersedeliga valijat oodata 21 minutit.

Esimesena astus üle ukse Tartus Püssirohukeldri peakokana töötav Vootele Sabre, kes valis enda jaoks kõige sümpaatsema inimese. «Erakond minu jaoks tähtis ei olnud. Europarlamenti pole ta seni kuulunud - täiesti uus. Minu teada on ta seni kogu aeg Eestis tegutsenud. Kagu-Eestist ta pärit ei ole – on üle-eestiliselt tuntud. Aga ega kohalik seal vist teekski midagi ära – aga kes sedagi teab,» arutles vastsekuustelane.

Meie seniste saadikute tegemisi Brüsselis ja Strasbourg´is pole mehel olnud aega jälgida. «Isegi e-hääletuse magasin maha - sellepärast tulingi täna hommikul siia, et oma kohustus täita. Endal ka hea tunne, et sai võib-olla millelegi kaasa aidatud. Kui oleks, käed rüpes istunud, ja pärast vandunud – see ei tundunud õige olevat,» rääkis ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles