Veok pakub juhile uudseid mugavusi (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kogenud sohver Mati Järve lausus, et ventileeritav iste ja puhkeajal aku pealt töötav kliimaseade teevad elu veoki kabiinis üpris mugavaks.
Kogenud sohver Mati Järve lausus, et ventileeritav iste ja puhkeajal aku pealt töötav kliimaseade teevad elu veoki kabiinis üpris mugavaks. Foto: Arvo Meeks

Võib-olla veelgi enam kui sõiduautojuhile kuluvad sõiduki mugavused ära veokijuhile, kuna rooli taga veedavad nad mõnel juhul suure osa oma elust. Valga veokijuhi Mati Järve sõnul on uued veoautod oma lisavarustusega eeskujulikud.

Valga transpordifirma A.Karuse OÜ omanik Allain Karuse sõnas, et nad hankisid äsja Mercedes-Benz Actrose, mis on päris kallis, aga ka paljude lisadega. Nende teisedki autod on sama marki, lisaks mõni DAF. Selliseid Mercedeseid on ta ettevõttele tänavu soetanud juba kaks, aga äsja ostetut eristab võimsam mootor ja parem varustus.

Autot juhtima hakkav Mati Järve lausus, et veokid võivad olla vägagi erinevad. Tema kasutuses olnud eelminegi masin oli korralik, aga kippus lõpuks ajale jalgu jääma.

Tagasi üles