Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Poekett avab Valgas kahe suletud kaupluse asemel uue ja uhkema

Copy
Tõrva tarbijate ühistu juht Ilona Osijärv sõnas, et töö kulgeb sujuvalt ja 20. juunil saab pood uksed avada.
Tõrva tarbijate ühistu juht Ilona Osijärv sõnas, et töö kulgeb sujuvalt ja 20. juunil saab pood uksed avada. Foto: Tiit Loim

Valgas teeb neljapäeval Pika ja Kungla tänava ristil uksed lahti Coopi uus kauplus. Müügipinda on seal 700 ruutmeetrit, hoone kogupindala on 1200 ruutmeetrit. «See pood tuleb väiksem kui Valga Siili Konsum, on pigem lähikaupluse formaadis,» andis ülevaate Tõrva tarbijate ühistu juht Ilona Osijärv.

Peale toidukaupade kolivad hoonesse Tõrva Tikste Konsumis tegutsev lillepood Amaranth, kelle kauplus jääb küll alles ka Tõrva, ning Südameapteek. Ühe eripärana tuleb Osijärve sõnul poodi kohaliku toodangu riiul, mis ei hakka pakkuma küll nii-öelda rohelist kaupa, vaid pigem meeneid ja nipsasjakesi, näiteks küünlaid.

«Kirjutasin naisettevõtjatele ja küsisin, kas on huvilisi. Kui käid Saaremaal või Hiiumaal, siis seal on kohalik toodang poes. Oleme Tõrvas üritanud seda teha, kuid kuidagi ei ole see siin meil Valgamaal toiminud. Aga nüüd tundub, et vajutasin õigele nupule, järjest tuleb pakkumisi,» rõõmustas ühistu juht.

Tagasi üles