Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Volinikud võtsid Valga vallajuhtide umbusaldusavalduse tagasi (1)

Copy
Valga vallavolikogu liige Ester Karuse (pika laua taga paremalt kolmas), sõnas, et etteheiteid osal volinikest jagub, aga praegu võtavad nad vallavanem Monika Rogenbaumile (tagapingis paremal) ja volikogu esimehele Lauri Drubinšile (seisab) esitatud umbusaldusavalduse tagasi.
Valga vallavolikogu liige Ester Karuse (pika laua taga paremalt kolmas), sõnas, et etteheiteid osal volinikest jagub, aga praegu võtavad nad vallavanem Monika Rogenbaumile (tagapingis paremal) ja volikogu esimehele Lauri Drubinšile (seisab) esitatud umbusaldusavalduse tagasi. Foto: Tiit Loim

Eelmisel kuul esitas osa Valga vallavolikogu liikmeid umbusaldusavalduse vallavanem Monika Rogenbaumile ja volikogu esimehele Lauri Drubinšile. Kolmapäevasel volikogu istungil ütles aga volikogu liige Ester Karuse, et nad võtavad avalduse tagasi.

Umbusaldusavalduse oli allkirjastanud kaheksa volikogu liiget. Nendeks olid opositsioonis oleva Keskerakonna fraktsiooni liikmed Ester Karuse, Anastasya Kikkas, Alar Nääme, Julia Belova, Valentina Melehhova ja Oleg Vahrin, lisaks saadikud Rein Randver ja Andres Illak.

Volinikud olid avalduses esile toonud, et vallavõimu iseloomustavat juhtimisvõimetus; hariduselu ümber korraldamine toimub kiirustades; paljud ametnikud on vahetunud ja mitmed struktuuriüksused on pikemat aega üldse juhita; põhjendamatult jäetakse tähelepanuta volinike järelepärimised ja märgukirjad; paljud valla elu puudutavad dokumendid on põhjendamatult salastatud; volikogu peaks juhtima isik, kes saaks täie tähelepanu ja energiaga keskenduda volikogu juhtimisele.

Tagasi üles