Valga gümnaasiumi vilistlaskogu Hooandja stipendiumi sai Emma Hansson

LEPM
Copy
Valga riigigümnaasium.
Valga riigigümnaasium. Foto: Arvo Meeks / LEPM

21. juunil 2024. aastal Valga gümnaasiumi 92. lennu lõpuaktusel anti 12. reaalsuuna õpilasele Emma Hanssonile üle kooli vilistlaskogu stipendium 300 eurot, et anda hoogu tema edasistele õpingutele.

Emma Hansson on mitmekülgselt andekas ja ta on kolm õppeaastat õppinud väga headele tulemustele ning esindanud väga edukalt Valga Gümnaasiumi ja koduvalda. Lisaks õpingutele on Emma aktiivne ka väljaspool kooli - kuulub Valga valla noortevolikogu ridadesse, tegeleb aktiivselt võrkpalliga ning proovinud õpetajatööd erinevate töötubade läbiviimisel põhikoolides ja õpilaste teadusfestivalil. Valga gümnaasiumi sõnul on Emma otsustanud oma õpinguid jätkata inseneri erialal.

MTÜ Valga Gümnaasiumi Vilistlaskogu loodi Valga gümnaasiumi vilistlaskogu tegevuse taaselustamiseks 2017. aasta suvel. Vilistlaskogu on loodud Valga gümnaasiumi vilistlaste koondamiseks, gümnaasiumi traditsioonide ja vaimsuse kandmiseks ning propageerimiseks. 2018. aastal otsustati hakata välja andma stipendiumi Hooandja õpilastele ja 2022. aastal V. Pennoneni nimelist stipendiumi õpetajatele.

Märksõnad

Tagasi üles