Põlva inseneride liit premeeris silma paistnud abiturienti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Heleri Kruusamäele andis preemia üle Põlvamaa inseneride liidu juhatuse liige Kristo Kivisaar.
Heleri Kruusamäele andis preemia üle Põlvamaa inseneride liidu juhatuse liige Kristo Kivisaar. Foto: Põlvamaa Inseneride Liit

Propageerimaks tehniliste erialade valikut abiturientide seas, andis Põlva inseneride liit kolmandat aastat välja preemiad Põlvamaa põhikoolide ja gümnaasiumide õpilastele, kes on edukalt esinenud maakondlikel ja piirkondlikel reaalainete olümpiaadidel. «Sel õppeaastal sai preemia Räpina ühisgümnaasiumi abiturient Heleri Kruusamägi, kes saavutas esikoha matemaatika olümpiaadil. Tema õpetaja oli Toivo Kadarpik,» andis teada liidu president Toomas Heering.

Inseneride liit julgustab kõiki põhikoolide ja gümnaasiumite õpilasi osalema keemia, matemaatika ja füüsika olümpiaadidel ning innustab õpetajaid kaasa aitama õpilaste edukale esinemisele nendel. «Meie liit jätkab ka edaspidi edukalt esinenud õpilaste pingutuse väärilist tunnustamist,» toonitas Heering.

Põlva inseneride liit tähistas märtsis 35. sünnipäeva. Liit loodi Põlvamaal tehnilist haridust omavate ja igapäevaselt inseneritööd tegevate inseneride eestvõttel, leidmaks sünergiat ning võimendamaks koostööd uute ettevõtete rajamiseks ja uute tehnoloogiate kasutusele võtmiseks.

Tagasi üles