Valga haigla avas jõusaali ja asus linlastele hommikusööki pakkuma

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga haigla juht Apo Oja sõnas, et jõusaal on taastusravi läbiviimise kõrval võimalus ka oma töötajatele head töökeskkonda pakkuda.
Valga haigla juht Apo Oja sõnas, et jõusaal on taastusravi läbiviimise kõrval võimalus ka oma töötajatele head töökeskkonda pakkuda. Foto: 3 x Tiit Loim

Valga haigla on oma võimekust täiendanud kahe olulise teenuse jagu: nüüd saavad jõusaali kasutada nii taastusravi patsiendid kui asutuse töötajad. Peale selle pakub haigla nüüd kõigile hea hinnaga hommikusööki.

Valga haigla juhataja Apo Oja tutvustas, et nullkorruse ruumides, kus varem tegutsesid füsioterapeudid, on neil nüüd korralikud jõusaaliseadmed. Seda saavad kasutada taastusravipatsiendid ja õhtuti ka haigla oma personal.

Kuna saali sisu määrasid suuresti füsioterapeudid ning taastusravis on paljudel mure eeskätt jalgadega, on Oja sõnul ka saalis rõhku pandud jalgade treenimise pinkidele. Siiski saab seal treenida ka teisi lihasgruppe. «Me ei ole veel otsustanud, kas patsientide ajad lähevad lukku kell 15 või 16. Selleks ajaks peaks olema patsientide voog lõppenud ja pärast seda võivad oma töötajad kokkulepitud korra alusel siin käia,» lausus Oja.

Tagasi üles