Põlva haigla keskkonnaalane tegevus pälvis kõrgeima kvaliteedimärgi

BNS
Copy
Keskkonnaagentuur andis Põlva Haiglale üle keskkonnajuhtimise süsteemi kõrgeima kvaliteedimärgi. Pildil vasakult: Põlva Haigla tugiteenuste ja äriarendusjuht Indrek Žvirblis, Keskkonnaagentuuri peaspetsialistid Maria Plink ja Kätlin Kurg-Mcgregor, Põlva Haigla juhatuse liige Kristin Raudsepp, jätkusuutlikkuse spetsialist Andra Villems ja hankespetsialist Ulvi Oper.
Keskkonnaagentuur andis Põlva Haiglale üle keskkonnajuhtimise süsteemi kõrgeima kvaliteedimärgi. Pildil vasakult: Põlva Haigla tugiteenuste ja äriarendusjuht Indrek Žvirblis, Keskkonnaagentuuri peaspetsialistid Maria Plink ja Kätlin Kurg-Mcgregor, Põlva Haigla juhatuse liige Kristin Raudsepp, jätkusuutlikkuse spetsialist Andra Villems ja hankespetsialist Ulvi Oper. Foto: Madis Perli / Põlva haigla

Keskkonnaagentuur andis Põlva haiglale EMAS-i (Eco-Management and Audit Scheme) registreeringu, mis kinnitab, et haigla keskkonnajuhtimise süsteem vastab kõrgeimale keskkonna standardile.

Põlva haigla on teine haigla Eestis ja Baltimaades, kelle keskkonnajuhtimisele antakse EMAS-i registreering, mis näitab haigla keskkonnajuhtimise kõrget taset.

«Soovime EMAS-i keskkonnajuhtimissüsteemi abil vähendada haigla keskkonnamõju. Peame oluliseks rahaliste kui ka loodusressursside üleliigse kasutamise vähendamist ning soovime liikuda jätkusuutlikuma ravitöö suunas,» ütles Põlva haigla juhatuse liige Kristin Raudsepp.

Tagasi üles