Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Kunstnik Birgit Kaleva: olen uhke, et olen Kanepist pärit

Copy
Birgit Kaleva on õppinud Tartu kunstikoolis stilistikat ja kõrgemas kunstikoolis Pallas fotograafiat. Pealinnas näitusel olev töö on aga kollaaž viie aasta jooksul Kanepi vallas asuvas pubis Temp ja Taar tehtud piltidest, kus naine ka töötab.
Birgit Kaleva on õppinud Tartu kunstikoolis stilistikat ja kõrgemas kunstikoolis Pallas fotograafiat. Pealinnas näitusel olev töö on aga kollaaž viie aasta jooksul Kanepi vallas asuvas pubis Temp ja Taar tehtud piltidest, kus naine ka töötab. Foto: Arvo Meeks

Kanepist pärit kunstnik Birgit Kaleva on üks neist, kelle tööd on praegu väljas Tallinnas Punctum galeriis näitusel «pov: kuskil mingis kohas». Väljapanek keskendub väikeasulate hingeelule noorte kunstnike pilgu läbi ning peale Kanepi tutvustatakse seal ka Adaveret, Väätsat ja Paliveret.

Birgit Kaleva on õppinud Tartu kunstikoolis stilistikat ja kõrgemas kunstikoolis Pallas fotograafiat. Pealinnas näitusel olev töö on aga kollaaž viie aasta jooksul Kanepi vallas asuvas pubis Temp ja Taar tehtud piltidest, kus Kaleva ka töötab. Enda loomingut kirjeldab ta kui juhuslikkusest inspireeritud ja toorest, mis on korraga võigas ja veetlev ning külma- ja kuumavereline.

Kuidas tekkis huvi fotograafia vastu?

Tagasi üles