Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Otepää suvebiatloni maailmameistrivõistlused pakuvad meelelahutust kogu perele

Copy
Pühajärve rannas annavad ühiskontserdi nublu ja Curly Strings (fotol).
Pühajärve rannas annavad ühiskontserdi nublu ja Curly Strings (fotol). Foto: Maris Savik

22.–25. augustini Otepääl toimuvate IBU suvebiatloni maailmameistrivõistluste meelelahutusprogramm pakub mitmekülgseid tegevusi ja elamusi kogu perele. Võistluste raames astuvad üles nii Põhja-Tallinn kui ka Nublu ja Curly Strings.

Tehvandi Spordikeskus avatakse külastajatele igal võistluspäeval kell 9. “Suvebiatloni maailmameistrivõistlustele on oodatud pealtvaatajad kogu perega, sest tegevust jagub nii noorematele kui vanematele, ja seda nii võistluste eel, ajal kui järel,“ ütles suvebiatloni maailmameistrivõistluste korralduskomitee esimees Aivar Nigol. Publikualal saavad pealtvaatajad proovida laserrelvast laskmist ning osaleda sportlikes mängudes. Samuti on avatud Lemmikmees saunaala, lapsi ootavad Vembutaja batuut ja seiklusrada ning Farmi ja Balbiino lastealad. Huvilised saavad külastada ka Otepää Talispordimuuseumi ja Tehvandi suusahüppetorni vaateplatvormi.

Pealtvaatajatel hoiavad meeleolu kõrgel päevajuhid Jüri Muttika ja Tom Erik Luoma-Aho ning TantsuGeeni tantsutüdrukud. Võistlust kommenteerivad legendaarsed staadionihääled Margus Ader ja Riho Järveläinen ning rahvusvaheliselt tunnustatud kommentaator Kjell-Erik Kristiansen.

Märksõnad

Tagasi üles