Südamenädal toob kaasa üritused Otepääl

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkamine mõjub südamele hästi
Matkamine mõjub südamele hästi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle-eestiline Südamenädal viiakse sellel aastal läbi 15.–22. aprillini. Selle käigus toimub 22. aprillil 2012 ka üle-eestiline liikumispäev «Sinu sammud loevad».

Otepää vallas toimub Südamenädalaga seses kaks üritust, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.

«Sellel aastal on Südamenädal pühendatud liikumise teemale,» selgitas Otepää abivallavanem Merlin Müür. Otepää vallas toimuvad tema sõnul sellega seoses 18. aprillil orienteerumiskolmapäevak ja üle-eestilise liikumispäeva osana korraldatav Kiigemäe matk.

Otepää esimese orienteerumiskolmapäevak kujutab endast täpsemalt matka Paluveskis. Osalejatel on võimalik päevakukohta sõita tellitud bussiga, mis väljub Otepää külastuskeskuse eest. Otepää orienteerumispäevakuid korraldab Otepää vallavalitsus, selle viib läbi OÜ Lutsujärve ja seda toetab Euroopa Sotsiaalfond.

22. aprillil toimub aga Tehvandi staadioni parklast Otepää valla matk Kiigemäele, mis kulgeb mööda Nüpli sporditeed. Kiigemäel on kontrollpunkt, kus pakutakse sooja teed, jagatakse informatsiooni, mida oma südame heaks ise ära teha, registreeritakse matkajad ning jagatakse matkakaarte- ja kleepse. Tagasitee kulgeb mööda Pühajärve matkarada Pühajärve–Otepää kergliiklusteelt Otepää kesklinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles