Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Lasva Järvemuusikat kaunistab valgusemäng vesiekraanil

Copy
Lasva Järvemuusika festivalile lisab uudsust vesiekraan, mis pakub päikeseloojangul koos kontserdiga publikule maagilist elamust.
Lasva Järvemuusika festivalile lisab uudsust vesiekraan, mis pakub päikeseloojangul koos kontserdiga publikule maagilist elamust. Foto: Eesti Valguse Agentuur

Lasva Järvemuusika leiab tänavu aset 19. augustil. Kuna esimesest toimumiskorrast möödub tänavu 20 aastat, toimub see tänavu suuremalt kui varem ja lisaks õhtusele kontserdile on tegevusi kavas juba ka päeval.

Lasva järve kaldal on pärastlõunal kohal Võru valla kultuuribuss. Esinevad koolibändid Kroks Parksepast, Jarks Vastseliinast ja Osula kooli bänd ning Võrumaa konkursi «Laulukarussell» laululapsed Marten Kaaver, Freya, Simo Leelanss, Villem Sikk, Berta Elyse Palk, Krete Rutov ja Emili Taaber.

Lapsed saavad batuutidel lustida ja hullata seebimullidega, loovaid tegevusi ja fantaasiarikast avastamisrõõmu pakuvad Pisila tegevuslauad. Huvilisi sõidutab rong Taevaskoja Peetrike, millel sõidavad kaasa kohalikud giidid Marianne Hermann ja Mare Pindis, kes jagavad fakte Lasva kohta. Lisaks on terve päeva avatud Lasva veetorn-galerii.

Tagasi üles