Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Jalmar Vabarna: loomingulisus tuleb enda sees avada ise (2)

Copy
Jalmar Vabarna tõdes, et festivali korraldamine toob kaasa palju emotsioone. «Kui mõtlen sellistele heldimushetkedele, siis tuleb ikka klomp kurku. Uni aitab aga tasakaalu taastada; täna magasin 12 tundi ja võtsin endale selle aja puhkamiseks.»
Jalmar Vabarna tõdes, et festivali korraldamine toob kaasa palju emotsioone. «Kui mõtlen sellistele heldimushetkedele, siis tuleb ikka klomp kurku. Uni aitab aga tasakaalu taastada; täna magasin 12 tundi ja võtsin endale selle aja puhkamiseks.» Foto: Konstantin Sednev

Treski festivali eestvedaja ja ansambliga Trad.Attack! kümnendat sünnipäeva tähistava Jalmar Vabarna sõnul on just need kaks projekti tema põhitöö. Lisaks nendib ta, et kummalisel kombel on Zetodel, kuhu ta samuti kuulub, tänavu taas olnud rohkelt esinemisi. Selleks, et nii palju jõuda, tuleb tema arvates uskuda oma tegemistesse ja vahel ka piire nihutada.

Äsja sai läbi Treski festival. Kas tunnete ka pingelangust?

Tavaliselt tuleb sügisel suur pingelangus, eelmine sügis vähemalt tuli. See sügis on bändil Trad.Attack! loominguline paus, puhkame üksteisest ja tempost. Siis saab reisida ja lastega koos olla.

Tagasi üles