Päevatoimetaja:
Kersti Kond

Üheksa kannatanuga bussiõnnetus Valgamaal pani meedikud proovile (1)

Copy
Liiklusõnnetus Valgamaal Ala küla lähistel. Läti numbrimärkidega buss sõitis lauges kurvis teelt välja ning paiskus külili.
Liiklusõnnetus Valgamaal Ala küla lähistel. Läti numbrimärkidega buss sõitis lauges kurvis teelt välja ning paiskus külili. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal Tõrva vallas laupäeval juhtunud õnnetus, milles sai viga üheksa inimest, pani proovile ka Valga haigla võimekuse tegutseda tavalisest pingelisemas olukorras. Ravijuht Maarja Brause kinnitusel tuldi sellega edukalt toime.

Eesti mõistes erakordselt suure kannatanute hulgaga õnnetus juhtus laupäeval kella 15.43 ajal Valga–Uulu maantee 42. kilomeetril Ala küla lähedal.

Bussis viibinud inimestel õnnestus sõiduki esiaken eest ära kangutada ning päästjate saabumise ajaks oli enamik seal viibinutest bussist väljunud. Üks inimene oli paraku tõsisemalt viga saanud ja omal jõul sõidukist välja ei pääsenud. Päästjad aitasid ta bussist välja ja andsid üle kiirabi hoole alla, kes kannatanu Valga haiglasse toimetas.

Tagasi üles