Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Sea avalik küpsetamine tõi Valgamaa meistritele mitu auhinda

Copy
Valgamaa meistrid olid sea küpsetamises parimate seas.
Valgamaa meistrid olid sea küpsetamises parimate seas. Foto: Valgamaa Kutseõppekeskus

Tartus nädalavahetusel toimunud lihaküpsetamise võistlusel «Suur sigadus» saavutas Valgamaa Kutseõppekeskuse meeskond kolm poodiumikohta, tuues koju nii kulla, hõbeda kui pronksi tiitli.

«Tegemist on iga-aastase suure lihaküpsetamise võistlusega, mis tänavu toimus juba 22. korda. Võistlus on nii Eestis kui Euroopas ainulaadne, sest võisteldakse terve sea küpsetamises,» selgitas Valgamaa Kutseõppekeskuse õpetaja ja peakokk Erko Ruukel.

Kohtunikud andsid punkte kolmes kategoorias: hinnatakse nii searibi, kastet kui tervelt küpsetatud siga.

Tagasi üles