Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

«Levi oli hea, aga sel aastal hakkas jama pihta». Uue sõjaväebaasi ümbruses kängus mobiililevi (1)

Copy
Juba külas Mäe hobitalu pidav ettevõtja Urmas Sand on helistamisega püsti hädas. Levi leidmiseks tuleb hädaga isegi kivi otsa ronida.
Juba külas Mäe hobitalu pidav ettevõtja Urmas Sand on helistamisega püsti hädas. Levi leidmiseks tuleb hädaga isegi kivi otsa ronida. Foto: Arved Breidaks

Võru külje alla rajatud Reedo sõjaväelinnaku lähistel elavad inimesed on viimastel kuudel jäänud otsekui leviauku, sest varasemaga võrreldes on mobiilside kvaliteet seal rabavalt halvenenud. Helistamiseks tuleb majast välja tormata, et vähegi tugevamat võrgusignaali otsida.

«Ime, et te mu üldse kätte saite,» ütles Juba külas Mäe hobitalu pidav ettevõtja Urmas Sand. Tõsi, talle helistamise ajal oli kõnekvaliteet kõikuv, kuid saime kohtumise kokku lepitud.

«Eelmine aasta olime Tele2 kliendid ja kõik oli okei,» rääkis Sand. «Levi oli hea, aga sel aastal hakkas jama pihta; mõni kuu tagasi. Levi oli lõpuks nii halb, et mõtlesime, et Tele2-l on äkki mingi jama. Sai öeldud ka, et levi on kehva, vahetasin [operaatori] ära ja läksin Elisasse üle.»

Tagasi üles