Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Külastajad peavad riigiameti Põlva esinduse sulgemist põhjendamatuks

Copy
Kolm sotsiaalkindlustusameti Põlva esinduse töötajate jutule pääsemiseks järjekorras oodanud inimest pidid eile hommikul istet võtma trepil. Kokku oli järjekorras kümme inimest.
Kolm sotsiaalkindlustusameti Põlva esinduse töötajate jutule pääsemiseks järjekorras oodanud inimest pidid eile hommikul istet võtma trepil. Kokku oli järjekorras kümme inimest. Foto: Mati Määrits

Sotsiaalkindlustusameti Põlva esindus riigimaja esimesel korrusel eile hommikul. Järjekorras on kümme inimest, kellest kolm peavad istet võtma trepiastmetel. Tunnike varem on amet väljastanud pressiteate, mille kohaselt esindus suletakse 1. oktoobrist külastajate vähesuse tõttu.

«See on küll väga kurb uudis meie Põlvamaa inimestele,» leidis Räpinast Põlvasse asju ajama tulnud Astrid Narusk. «Kui tänast päeva vaadata, pole rahvast sugugi vähe – kui mina kell üheksa tulin, oli siin juba kaheksa inimest. Kusjuures ühele inimesele kulus 35 minutit.»

Proua lisas, et e-kanalid on küll vajalikud, aga talle meeldib inimesega rääkida – ükskõik missuguses asutuses ta käib. «Võrru või Tartusse minek on tülikas, sest need ei ole nii ligidal. Ja kui ei ole võimalik bussiga sõita, peab sul kindlasti olema abistaja, kes võtab päeva vabaks. Enne tuleb ka aeg broneerida,» nentis Narusk.

Tagasi üles