Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Kõhutantsija, tätoveerija ja fotograaf toovad Valga ettevõtlusmaastikule mitmekesisust

Copy
Ettevõtlikud noored Annika Roodla (vasakult), Michell Naudi ja Miranda Tiivel asutasid Valgas vastavalt kõhutantsustuudio, tätoveerimissalongi ja fotostuudio.
Ettevõtlikud noored Annika Roodla (vasakult), Michell Naudi ja Miranda Tiivel asutasid Valgas vastavalt kõhutantsustuudio, tätoveerimissalongi ja fotostuudio. Foto: Tiit Loim

Valga ajalooliseks peatänavaks peetavat Vabaduse tänavat tabas tänavu kevadel väike uute teenuste plahvatus, kui seal hakkasid tegutsema kõhutantsu- ja fotostuudio ning tätoveerimissalong. Neid veavad eest Annika Roodla (22), Miranda Tiivel (26) ja Michell Naudi (22), kes näevad piirilinnas aeglasest algusest hoolimata korralikku potentsiaali.

Annika Roodla ja Michell Naudi teavad teineteist juba kooliajast Tartumaal Rõngus ja on lähedalt seotud mitmel viisil, näiteks on Annika Michelli venna elukaaslane. Koos tuldi ka Valka äri tegema. Liivimaa südames elavad Annika vanaema ja tädi, sestap oli asukoht tuttav.

Miranda Tiivel (vasakult), Michell Naudi ja Annika Roodla tätoveerimissalongis, kus olid üles seatud ka fotostuudio tuled, kuna Michellgi plaanib pildistamisega tegelema hakata.
Miranda Tiivel (vasakult), Michell Naudi ja Annika Roodla tätoveerimissalongis, kus olid üles seatud ka fotostuudio tuled, kuna Michellgi plaanib pildistamisega tegelema hakata. Foto: Tiit Loim
Tagasi üles