Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Galerii X-jooksul selgusid Eesti parimad takistuskrossis

Copy

Laupäeval leidis Valga külje all Jaanikese moto- ja vabaajakeskuses aset Valga X-jooks, mis oli ühtlasi ka Eesti takistuskrossi lühiraja meistrivõistlus.

«Kuna seekord oli tegemist tiitlivõistlusega, olime muutnud võistluste tavapärast rada ning teinud selle oluliselt raskemaks, lisades sinna mitmeid uusi takistusi,» lausus Valga valla allasutuse Valga Sport juhataja Meelis Kattai.  

Jooks toimus kahes arvestuses: eliit- ja open-klassis neljas erinevas vanusegrupis. Starti oli kogunenud 99 hulljulget, kes pidid läbima 5,5-kilomeetrise raja, tormama üle järskude Jaanikese oru tõusude ja languste, läbi soo ja torude ning selle käigus ületama üle 20 erineva raskusastmega takistuse. «Lisaks eliitklassi võistlejatele, kes juba kogenud selle ala sportlased, oli stardis ka rõõmustavalt palju harrastajaid, kes alles esimest korda takistuskrossi proovimas. Näiteks olid esindatud nii Valga maadluspoisid 1Piir klubist, Valgamaa Korvpalliklubi noorkorvpallurid kui ka JJ Street tantsutüdrukud,» lisas Kattai.

Tagasi üles