Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Rolf Roosalu kehastub drag queen Lolaks

Copy
Rolf Roosalu (esiplaanil sinises särgis) muusikali proovis Priit Võigemastiga muljeid vahetamas.
Rolf Roosalu (esiplaanil sinises särgis) muusikali proovis Priit Võigemastiga muljeid vahetamas. Foto: Helena Alekand/Teater Vanemuine

Vanemuise teatris algasid muusikali «Kinky Boots ehk Kirglikud kontsad» proovid. Lavaloo toob publikuni Soome lavastaja Samuel Harjanne, kelle varasemad lavastused Vanemuises – «Hüljatud» ja «Nunnad hoos» – on pälvinud sooja vastuvõtu.

Muusikali keskmes on kingavabriku pärija Charlie Price, kes püüab päästa perekonnaäri pankrotist, kui kohtub drag queen Lolaga. Koos asuvad nad ebaharilikule teekonnale, et toota pilkupüüdvaid kontsakingi. Lugu on südamlik ja ka meelelahutuslik, puudutades sõprust, isikupära ning võitlust ühiskondlike ootustega, andis Vanemuine pressiteate vahendusel teada.

Drag queen Lolana astub üles suure osa oma ajast Võrumaal asuvas maakodus veetev Rolf Roosalu, kes proovis kontsakingi jalga juba kevadel. «Enda initsiatiivil olen kontsadel liikumist juba harjutanud,» ütles Roosalu muusikali kooriproovis. «Samuel Harjanne käe all saab kontsadel proove teha järgmised kaks kuud.»

Tagasi üles