Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Sportlik Parksepa kool saab poole miljoni eest uue staadioni

Copy
Parksepa keskkooli praeguse kruusaradadega staadioni asemele rajatakse uus, kus võimalik tegeleda ka hüppe- ja viskealadega.
Parksepa keskkooli praeguse kruusaradadega staadioni asemele rajatakse uus, kus võimalik tegeleda ka hüppe- ja viskealadega. Foto: Arvo Meeks

Spordisaavutuste poolest tuntud Parksepa keskkool saab endale ligikaudu pool miljonit eurot maksva uue staadioni. Kooli direktori sõnul praegune staadion oma nime ei väärigi, vaid on pigem mänguplats, millel nõukogudeaegne kruuskattega jooksurada ja murukattega jalgpalliväljak.

«Uue staadioni järele on suur vajadus, mistõttu oleme elevil ning ootame seda pikisilmi,» rääkis koolijuht Aigi Sikkal, kelle sõnul on staadion ikka veel selline nagu 1975. aastal, kui tema kooli läks. «Pole isegi õigeid kohti, et tegeleda hüppe- ja viskealadega.»

Sikkali sõnul ei saa drenaaži puudumise tõttu vihmaste ilmade järel praegust staadionit mõnikord mitu päeva kehalise kasvatuse tundideks kasutada, sest vihmavesi ei voola jooksuradadelt ära. «Peamiselt saame praegu tegeleda nende aladega, mida on võimalik teha kooli võimlas,» tõdes ta.

Tagasi üles