Alates 4. kuni 13. oktoobrini kutsub Uma Mekk sügisgurmee toidugurmaane ja kohaliku toidu austajaid nautima maitseelamusi Lõuna-Eestis. Üheksa erinevat restorani pakuvad 10 päeva jooksul kolmekäigulisi erimenüüsid, kus vähemalt 50% koostisosadest pärinevad Vana-Võromaa piirkonnast.
Tellijale
Uma Meki sügisgurmee rõõmustab sügiseste maitsete ja kohaliku toorainega
Kampaania peakorraldaja Kristin Krinal: “Eesmärk on suurendada teadlikkust kohaliku tooraine kvaliteedist ja kättesaadavusest, edendades samaaegselt koostööd toitlustajate ja tootjate vahel. Hea on tõdeda, et paljudel restoranidel on juba täna väga head suhted kohalike tootjatega. Üksteist tuntakse ja ollakse rahul ka kvaliteediga.”