Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Tõrva valla ettevõtjad tegid tulevikuplaane

Copy
Tõrva valla ettevõtjate ümarlaud Holdre lossis.
Tõrva valla ettevõtjate ümarlaud Holdre lossis. Foto: Tõrva vallavalitsus

Neljapäeval, 26. septembril sai jätku Tõrva valla ettevõtjate ümarlaua traditsioon, kui Tõrva vallavolikogu esimehe ja Riigikogu liikme Maido Ruusmanni kutsel koguneti Holdre lossis. Sel korral oli kohtumise fookuses Tõrva valla ettevõtlusvaldkonna väljakutsed ja areng.

Maido Ruusmann selgitas, et kuna hetkel on käimas Tõrva valla uue arengukava loomise protsess, oli kohtumine oluline ettevõtjatelt vajaliku sisendi saamiseks. „Viimastel aastatel oleme panustanud oluliselt valla elukeskkonna ja vaba aja veetmise võimaluste arendamisesse, valminud on keskväljak, veekeskus, staadion, tervisekeskus, uuenenud tänavavalgustus ja mis kõik veel. Ehk siiani on fookuses olnud elamine ja külastamine, kuid nüüd on aeg keskenduda ettevõtlusele. Oluline on olla väärt partner nii olemasolevatele inimestele ja ettevõtjatele kui pingutada uute juurde meelitamises," rääkis Ruusmann. „Tõrva valla eesmärk ei peaks olema väiksem kui olla Lõuna-Eesti parim paik elamiseks, külastamiseks ja investeerimiseks."

Kohtumist modereeris Visionest Institute juht Anu-Mall Naarits, kes on pikaajalise kogemusega ettevõtja, koolitaja ja konsultant ning kellele on muuhulgas omistatud ka tiitel kui "Eesti tuntuim naine turunduses”.

Märksõnad

Tagasi üles