Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Võru linn peab plaani teha kahest lasteaiast üks

Copy
Nii Okasroosikese kui ka Sõlekese lasteaia direktori ametit pidava Tiia Musta sõnul saaksid eri majade mudilased pärast lasteaedade liitmist käia üksteise mänguväljakutel mängimas, etendusi vaatamas ja kontsertidel.
Nii Okasroosikese kui ka Sõlekese lasteaia direktori ametit pidava Tiia Musta sõnul saaksid eri majade mudilased pärast lasteaedade liitmist käia üksteise mänguväljakutel mängimas, etendusi vaatamas ja kontsertidel. Foto: Tomi Saluveer

Võru linnavalitsus peab plaani liita linna kõige suurem lasteaed Sõleke ja väikseim lasteaed Okasroosike. Enne otsuse tegemist kogutakse lasteaedadelt, vanematelt ning teistelt linnakodanikelt arvamusi liitmise plusside ja miinuste kohta.

«Näen liitmise ühe plussina suuremat koostööd,» sõnas Okasroosikese direktor Tiia Must, kes on pärast Sõlekese kauaaegse direktori Tiina Kala pensionile minemist ka seal direktori kohusetäitja.

Musta sõnul saavad lasteaiaõpetajad ja teisedki töötajad liitmise järel jagada oma kogemusi, mida on mõlema maja pedagoogidel palju.

Tagasi üles