Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Põlvalane konkureerib kõrgele tiitlile

Copy
Kaja Pikksööt töötab ASi Tere Põlva piimatööstuses. Foto on illustratiivne.
Kaja Pikksööt töötab ASi Tere Põlva piimatööstuses. Foto on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks

Tänavu kümnendat korda välja antavale Eesti toidu „Südamega tegija“ tiitlile esitati kümme kandidaati erinevatest toidutööstustest üle Eesti, kellest Toiduliidu hindamiskomisjon valis välja viis finalisti.

Südamega Tegija tiitliga tunnustab Toiduliit iga-aastaselt Eesti toidutööstuse kõige silmapaistvamaid inimesi, kes teevad oma tööd suure hoole ja südamega. Konkursi võitja selgitatakse välja hindamiskomisjoni liikmete ja tänasest 10. oktoobrini kestva Toiduliidu Facebooki rahvahääletuse tulemusel.

Lõppvooru jõudsid 20-aastase tööstaažiga Maag Eesti Talleggi Tabasalu tootmisüksuse tehnoloog Andra Kople, 11 aastat ettevõttes töötanud Orkla Eesti Põltsamaa tehase vanemtehnoloog Eda Lobjakas, 1980. aastast ettevõttes töötanud Tere Põlva tootmisüksuse süsteemioperaator Kaja Pikksööt, 1982. aastal ettevõttega liitunud Farmi Piimatööstuse tehnoloog Rita Kallasmaa ning 31 aasta pikkuse karjääriga Premia Tallinna Külmhoones suurkliendihaldur Jaan Luks.

Märksõnad

Tagasi üles