Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Aita valida Lõuna-Eesti aasta toode ja kultuuri toetaja

Toimetaja: Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eelmisel aastal pälvis Lõuna-Eesti aasta toote tiitli Milspray kamuflaažsprei.
Eelmisel aastal pälvis Lõuna-Eesti aasta toote tiitli Milspray kamuflaažsprei. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eesti Postimees annab ka sellel aastal välja kaks väärikat tiitlit. Nii meie lugejad kui kõik teised saavad nende tunnustuste väljaandmisel kaasa rääkida.

Ootame kandidaate aasta toote tiitlile. Selleks sobib Valga-, Võru- või Põlvamaa inimeste loodud ning kasutusele võetud toode või teenus.

Tunnustame ka silmapaistvat kultuuri toetajat. Selle tiitli anname Valga-, Võru- või Põlvamaa eraisikule või ettevõttele, kes on panustanud kohalikku kogukonda ja kultuuriellu.

Eelmisel aastal pälvis aasta toote tiitli Milspray kamuflaažvärv. Fotol vasakult: Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha, Milspray OÜ juhatuse liikmed Robin Laiv ja Tair Linnas, Tartu 2024 juht, žüriiliige Kuldar Leis ja ajakirjanik Tomi Saluveer.
Eelmisel aastal pälvis aasta toote tiitli Milspray kamuflaažvärv. Fotol vasakult: Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha, Milspray OÜ juhatuse liikmed Robin Laiv ja Tair Linnas, Tartu 2024 juht, žüriiliige Kuldar Leis ja ajakirjanik Tomi Saluveer. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettepanekuid on teretulnud esitama kõik, nii toodete tarbijad kui ka ettevõtjad. Ootame neid ettepanekuid koos põhjendusega hiljemalt 1. novembriks aadressile aastatoode@lounapostimees.ee. Aasta tootel palume lisada ka foto.

Lõuna-Eesti Postimees annab aasta toote tiitli välja juba seitsmendat korda. 2021. aastal võitis tiitli AS Hobbitoni traditsiooniline suitsusaun. Tiitli andis ettevõtte juhile Ragner Lõbule üle Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha.
Lõuna-Eesti Postimees annab aasta toote tiitli välja juba seitsmendat korda. 2021. aastal võitis tiitli AS Hobbitoni traditsiooniline suitsusaun. Tiitli andis ettevõtte juhile Ragner Lõbule üle Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha. Foto: Arvo Meeks

Võitjad avalikustame 5. detsembril Lõuna-Eesti Postimehe vahel ilmuvas Ettevõtluslehes. Eelmisel aastal läks aasta toote tiitel spreipudelis kamuflaažvärvile, mida toodab Võrus tegutsev MilSpray OÜ. Silmapaistva kultuuri toetaja tiitli võitis Räpina kogukonnahing, osaühingu Varola omanik ja juht Toomas Heering.

Järgmine Ettevõtlusleht ilmub Lõuna-Eesti Postimehe vahel 5. detsembril.
Järgmine Ettevõtlusleht ilmub Lõuna-Eesti Postimehe vahel 5. detsembril. Foto: Jaan Rapp

Ka sellel aastal ootavad võitjaid kaalukad auhinnad.

Tagasi üles