Päevatoimetaja:
Tiit Loim

Startup Estonia käivitas Lõuna-Eestis tasuta nõustamise programmi

Copy
Noortel mõtlesid, kuidas oma toode või teenus kliendini viia ja kuidas iduettevõte kasumisse töötada. Foto on illustreeriv.
Noortel mõtlesid, kuidas oma toode või teenus kliendini viia ja kuidas iduettevõte kasumisse töötada. Foto on illustreeriv. Foto: Leevi Lillemäe/Põlvamaa Arenduskeskus

Startup Estonia koostöös maakondlike arenduskeskustega käivitas Kagu-Eestis tasuta ekspertnõustamise programmi alustavatele iduettevõtjatele ning oma äriideed alles otsivatele inimestele.

Startup Estonia regionaalse iduettevõtluse projektijuht Elina Dubova sõnas, et Startup Estonia keskendub iduettevõtluse ökosüsteemi edendamisele üle Eesti. “Meie eesmärgiks on toetada iduettevõtete kasvu ja arengut Eesti maakondades ning koostöös maakondlike arenduskeskustega oleme käivitanud tasuta ekspertnõustamise programmi, kuhu ootame osalema nii alles oma äriideid otsivaid inimesi kui ka alustavaid ja juba kogenud iduettevõtjaid, kes otsivad vastuseid oma küsimustele, lahendusi konkreetsetele probleemidele või soovivad kaasamõtlemist ja erapooletut vaadet,” sõnas Dubova.

Startup Estonia eesmärgiks on tuua rohkem teadmisi ja ekspertiisi Eesti regioonidesse ning parandada olemasolevate ja potentsiaalsete iduettevõtjate teadmisi startup-ökosüsteemist ja iduettevõtlusest laiemalt. Kokku pakutakse programmi raames kümne eksperdi poolt üle 200 tunni tasuta nõustamist erinevatel teemadel.

Tagasi üles