Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Parimaks valitud Tõrva pitsarestoran vajab suuremat ahju

Copy
Eesti kõige parema pitsarestorani rahvahääletuse võitis Tõrva toidukoht Malmizza. Selle omanik Randel Malm on ise aktiivselt köögis toimetamas ja äsjane tiitel annab uut indu pingutada.
Eesti kõige parema pitsarestorani rahvahääletuse võitis Tõrva toidukoht Malmizza. Selle omanik Randel Malm on ise aktiivselt köögis toimetamas ja äsjane tiitel annab uut indu pingutada. Foto: Arvo Meeks

Äsja Eesti parima pitsarestorani rahvahääletuse võitnud Tõrva toidukoha Malmizza peremehe Randel Malmi sõnul on koht üha populaarsem ning suvel jäädakse juba olemasoleva ahjuga hätta.

«Kõik algas vanemate juures Tõrvas, kus tegime hobi korras emaga kaks aastat pitsasid,» meenutas mitmes mainekas restoranis koka ja peakokana töötanud Malm. «Kogused järjest kasvasid. Kui vabanesid Tõrvas vana kõrtsihoone ruumid, olime valiku ees: kas proovida asi ette võtta suuremalt kui seni.»

Malm avaski mullu kevadel Tõrvas pitsarestorani Malmizza. «Need olid ainukesed ruumid, mille puhul nägin, et meie tegevus võiks sinna sobida,» lausus viimati Tartu restoranis Fii peakokk olnud tõrvakas. «Miljöö mängib suurt rolli. Asume linna keskuses, ringtee ja keskväljaku kõrval – väga nähtava koha peal.»

Tagasi üles