Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer
Saada vihje

Lihatööstuse juht Meelis Laande: kui hind sobib, eelistab eestlane eestimaist toitu

Copy
Atria Eesti lihatööstuse tegevdirektor Meelis Laande tehase ajalugu tutvustava stendi ees.
Atria Eesti lihatööstuse tegevdirektor Meelis Laande tehase ajalugu tutvustava stendi ees. Foto: Arvo Meeks

Valgas asuva Atria Eesti lihatööstuse tegevdirektoriks sai läinud aastal Meelis Laande. Uus juht soovib laiendada tootmist ja investeerida farmidesse.

Laande peab end pigem maa- kui linnainimeseks, sest tema kodukant on Ida-Virumaal Lüganusel, kus sai lõpetatud põhikool.

Praegu elab aga Meelis Laande Tallinna lähedal ja võib tunduda, et Valgas tööl käimine on paras ettevõtmine. «Olen kogu aeg otsinud kaugemaid kante. Kindlasti on see korralik väljakutse,» rääkis ta. «Pole nii, et lähen hommikul kodust tööle ja jõuan õhtul tagasi. Päevad on erinevad ja palju käin tööreisidel. Kõige keerulisem ongi logistika ja alati tuleb läbi mõelda, kas kõik vajalik kaasas. Ajaga tekib kogemus, kuidas oma tööd ja isiklikku elu paremini suunata ja juhtida.»

Tagasi üles