Päevatoimetaja:
Arved Breidaks
Saada vihje

Restoranid toovad kevade taldrikule

Uma Meki Kevadgurmee korraldaja Kristin Krinal
Uma Meki Kevadgurmee korraldaja Kristin Krinal Foto: Uma Mekk Toiduvõrgustik

«Soovime näidata, et kodumaine tooraine on värske, puhas ja kvaliteetne ning sellest valmivad imemaitsvad restoraniväärilised road,» sõnas Uma Meki Kevadgurmee korraldaja Kristin Krinal.

Kevadised menüüd ühendavad klassikalise tooraine ja uudse lähenemise. Näiteks muutub Ööbikuoru villas lihtne kartul krõbedaks vahvliks, Ugandi Restos aga peeneks pavé’ks. Krinali sõnul joonistub igal aastal välja üks tooraine, mis on paljudes kohtades esindatud. Sellel aastal on selleks sealiha, mis on pearoa täht viies Kevadgurmee restoranis.

Karulauk on leidnud koha Tillu kohviku, Uue-­Saaluse veinitalu ja Ilmaveere roogades. Metsarestoranis Ürg on neile omaselt mängitud põnevate võrsete ja taimedega.

Kommentaarid
Tagasi üles