Valga Valentin õpib põhikoolis, Valentiina gümnaasiumis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentiina (Mariliis Maisla) ja Valentin (Andre Grigorjev) õhtujuht Tarmo Läätse ees.
Valentiina (Mariliis Maisla) ja Valentin (Andre Grigorjev) õhtujuht Tarmo Läätse ees. Foto: Arvo Meeks

Valga kultuurikeskuses korraldatud linnanoorte sõbrapäevapeol «Kuumad südamed» läbisid edukalt neli katsumust ja võitsid peaauhinna põhikooli noormees ja gümnaasiumi neiu – Mister Valentiniks sai Andre Grigorjev, Miss Valentiinaks Mariliis


Maisla.


Peol oli ligi 250 noort. Mängisid bändid No Fun ja She Walks Drunk. Diskoritena olid väljas noored DJ Schoolist. Stuudio Joy lõbustas pidulisi oma tantsu- ja laulukavaga.



Peol valiti ka Valga linna Mister Valentin ja Miss Valentiina. Neile tiitlitele kandideeris kolm poissi ja neli tüdrukut, kellest osa õpib Valga gümnaasiumis, osa põhikoolis.



Gümnaasiumi «viies ratas vankri all» oli oma kooli peol publiku lemmiku tiitli võitnud Mariliis Maisla, kelle ülesanne linna konkursil oli valsipartneri puudumisel leida ta publiku hulgast. Valsi tantsimine oli seejuures ainus kodus ette valmistatud ülesanne, teised anti kohapeal.



Maisla palus valsile stuudio Joy tantsija Kaj Pronko, kes õpib Tsirguliina keskkoolis. Nii tuli noormehel jätkata võistlust ka järgnevates voorudes.



Teine katse oli sportlik mäng, milles osavõtjad pidid lööma naela pakku. Võitis paar, kes esimesena naela pakku sai. Võistlejate järel sai ka publik proovida, kui raske see on. Kolmas katse oli hularõnga keerutamine. Võitis see, kes kõige kauem keerutas.



Neljas ülesanne oli särgi tuunimine. Igale paarile anti üks T-särk ja vahendid, millega kahekümne minuti jooksul kujundada oma fantaasiat kasutades sõbrapäevateemaline särk.



Võistlejaid hinnati individuaalselt, mitte paariti. Kohtunikekogu – Teele Teder, Mihkel Sults ja Tõnu Karpov –  jagas kohad järgmiselt:



1. Mariliis Maisla ja Andre Grigorjev, 2. Kätlin Männiste ja Kaj Pronko, 3. Lili Karkus ja Christjanno Baumann, 4. Birgit Kerb ja Tauri Pai.



Pidu läks korda. Korraldajail oli hea meel, et nii palju noori kohale tuli. Kahju vaid, et vene gümnaasium konkursil osalemisest loobus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles