Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põline valgamaalane, praegune Valga linna elanik Matrona Kübar on kõrgele eale vaatamata elurõõmus vanamemm, kes tütre Aino kaasabil teisipäeval veel külalisigi võõrustas. Täna saab ta 100aastaseks.

Põllumeestel on kibekiired päevad – käsil maaharimis- ja külvitööd. Lõpukorral on teraviljakülv, järge ootamas raps. Kuidas hinnatakse aga lõppenud talve?

Valga tüdruk Ester Karuse, kes Kristiine supermodelli finaali jõudis, hindab enda sõnul konkursi juures eelkõige kogemusi.

Vanemaealiste tööklubi võttis Valgas tegemised kokku: kuigi tulemused on rõõmustavad, leidub barjääre, mis töölesiirdumist takistavad.

Saade «Kodutunne» aitab kolm aastat tagasi Valgamaale kolinud viielapselist peret. Kuidas, seda käis kohapeal uudistamas ka Valgamaalane.

Viljandis Pärimusmuusika Aidas mängisid võistu noored pilliõpilased üle Eesti. Valgamaalt osales kaks neiut: Hõbe-Heli Ahk Valga ja Mare Vahter Tõrva muusikakoolist. Kuidas neil läks?

Valga laskurklubi on selle juhi Eduard Sokolovski sõnul taas kolimas, sest keskstaadioni kõrval paikneva Ärikeskuse ruumide eest makstav üür käib klubile üle jõu.

Nädalavahetusel osalesid Valga spordiklubi maadlejad Tartumaal 20. Koosa maiturniiril, kust toodi koju kolm esikohta ja kaks kolmandat. Samas teeb klubile muret ühe lennufirma pakrot. Kuidas see neid puudutab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles