Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnas peeti teisipäeval kergejõustiku heitjate seeriavõistluste esimene etapp. Odaviskes võidutses Tõrva spordiklubi Viraaž esindav Tanel Laanmäe, kes ületas ka olümpiamängude B-normi. Kuidas ta ise tulemust kommenteerib?

Tõrva kõrtsihoones alustas tegutsemist MTÜ Christine Gild, lisaks turismiinfole pakutakse võimalust osta omanäolisi, piirkonna sümboolikaga meeneid ja kingitusi.

Eile sulges päästeamet üheksa väikest komandot kokku kaheksas maakonnas. Valgamaal tähendas see, et hommikul lõpetas töö viimane vahetus Puka komandos.

Viiendat korda on käimas konkurss maakonna ettevõtluse auhinnale, teenindusettevõtete osas on nõudeid pisut muudetud.

Nädal tagasi täitus Valga päästjate unistus: komando kolis uhiuude hoonesse, mis peab silmas enamatki kui ainult eestlaste endi turvalisust. Kuigi pidulikult avatakse hoone alles juunis, käis Valgamaalane juba uusi ruume uudistamas.

Lõuna-Eesti noored õppisid möödunud nädalal Pühajärvel, kuidas õnnetusi ennetada ning käituda juhul, kui see siiski juhtunud on.

Tõrvas tähistati Euroopa päeva mõttetalgutega avatud noortekeskuses. Kohal olid ka Valga ja Tõlliste noortekeskuse esindajad, noortele lisaks eakamadki. Kas ettevõtmine täitis eesmärgi?

Üleriigilisel geograafiaolümpiaadil Otepää gümnaasiumis osales möödunud nädalavahetusel sadakond õpilast, neist kuus Valgamaalt.

Selgunud on Noorte Meediaklubi korraldatud üle-eestilise koolimeedia konkursi võitjad. Valgamaa noored said võistlusel kaks teist kohta. Kooli TV arvestuses sai selle OGTV ehk Otepää gümnaasiumi esindaja. Raadiote arvestuses tuli aga teiseks Tsirguliina keskkooli kooliraadio. Millised on hõbedased kohad saanud valgamaalaste emotsioonid?

Üleeile vajasid Hargla lähistel abi liiklusavarii järel metsa jooksnud, šokis ja vigastatud inimesed... Õnneks oli tegu õppusega.

Tõrva muusikakool sepitseb puhkpilliorkestri loomise plaani. Et selle vastu huvi tekitada, korraldati gümnaasiumi aulas Antsla muusikakooli puhkpilliorkesteri kontsert-esitlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles